Trompet Consultant

Bent u op zoek naar een nieuwe trompet, maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken of denken? Neem dan contact met mij op om samen naar het instrument te zoeken dat het dichtste bij uw muzikale interpretatie komt.

Waarom?
Iedere muzikant heeft een beeld van hoe zijn of haar geluid zou moeten klinken. Dit beeld heeft zich ontwikkeld mede door allerlei invloeden van buitenaf in uw muzikale leven. Dit beeld staat daarom nooit stil en is altijd aan verandering onderhevig.
“Ik geloof er in dat de keuze van het juiste instrument uw creativiteit ten goede komt en uw muzikaliteit zal excelleren tot datgene wat uzelf voor ogen hebt…

Hoe?
Ieder instrument heeft zijn eigen karakter en dat karakter past bij je of juist niet. Het is daarom te vergelijken met een soort relatie die je aangaat. Sommige mensen hebben in een relatie tegengas nodig, anderen zullen wat meer assertiviteit kunnen gebruiken.
“Ik ben er van overtuigd dat een trompet enerzijds een reflectie is van uzelf maar anderzijds een waardevolle aanvulling kan zijn in uw muzikale leven…”

Wat?
Samen bespreken we u als persoon, muzikant en trompettist.
Ik geef u uitleg over de bouw van instrumenten van de “leadpipe” tot de rand van de beker. Boringen, Wanddiktes, bekerformaten, legeringen, coatings, etc.
En bovenal zullen we een aantal trompetten uitproberen en ervaren.

Ga naar contact en stuur mij bericht waar ik u mee van dienst kan zijn.