Docentschap

plaatje_van_lent

Wil jij graag trompet, bugel, trombone, bariton, euphonium of saxofoon leren spelen?
Of speel je dit al en wil je graag weer eens de draad op pakken met je ontwikkeling?
Maak dan snel eens een vrijblijvende afspraak, want ik weet dat ik jou op weg kan helpen!

Hoe geef ik les?

Na jaren lang les te hebben gegeven aan meer dan 200 individuele en unieke leerlingen, heb ik mijn lesmethode zo ontwikkeld, dat iedereen binnen een korte tijd duidelijke resultaten ziet en mensen in je omgeving versteld zullen staan van wat je in zo’n korte tijd kunt leren. Oudere lesmethodes zijn voornamelijk aan het begin van de muziekles gefocust op het leren lezen van het notenschrift. Wij zullen beginnen met het onder de knie krijgen van het instrument.

Waarom dit werkt?

Muziek leren maken is te vergelijken met een taal leren. Neem het voorbeeld van hoe baby’s en kinderen een taal leren. Al vanaf het moment dat ze in de baarmoeder geluid kunnen waarnemen, horen ze de klanken van de taal. Ze raken na hun geboorte bekend met het stemgeluid van andere mensen en de manier hoe de taal in praktijk wordt gebracht. Vervolgens gaan ze steeds meer nadoen en kopiëren van hetgeen ze om zich heen hebben gehoord. Tot slot gaan ze zelf woorden en uiteindelijk zinnen maken. Hun vocabulaire neemt met de jaren toe en uiteindelijk zullen zij dit weer overdragen op hun kinderen.Schrijven en lezen komt op ons pad wanneer wij voldoende basis kennis van de moedertaal hebben opgedaan.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?
Neem dan contact met mij op dan gaan we samen bepalen wat jij nodig hebt om te groeien!
Iedereen is uniek en heeft andere behoeften. Dus ook mijn lessen zullen aangepast worden op die vlakken waar jij het meeste aan hebt!

Stuur je gegevens naar info@vanlentmusic.nl of stuur me een berichtje via de contact pagina op deze website.